søndag den 27. september 2009

Obama vil stoppe forsikringsselskabers ytringer mod sundhedsreform

Department of Health and Human Services har ifølge Washinton Post skrevet til forsikringsselskaberne for at dem til at stoppe med at informere kunder under Medicare Advantage planer om eventuelle ændringer efter sundhedsreformen. Der er forsikringsselskaber, som har opfordret kunderne til at kontakte deres lokale kongresmedlemmer.

Amerikanere, der er berettigede til Medicare (ældre og visse kronisk syge), har ret til at vælge privat sygeforsikring i stedet, såkaldte Medicare Advantage planer, med tilskud fra det offentlige. Obama administrationen mener, at dette tilskud er for stort i forhold til omkostningerne (hvilket formentlig er rigtigt). Administrationen vil derfor sænke tilskuddet i en kommende reform, hvilket vil bidrage til finansieringen. Forsikringsselskaberne mener derimod, at et mindre tilskud vil betyde forringelser for kunder og har skrevet til dem om det.

Nu har Department of Health and Human Services så bedt forsikringsselskaberne om at holde op med at misinformere kunderne og truet med at hive forsikringsselskaberne i retten, hvis de ikke frivilligt stopper.

Det virker en anelse desperat at gå efter kritikkerne på den måde ....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar