onsdag den 22. juli 2009

Obama til venstreorienterede bloggere om sundhedsreform: Don't make the best the enemy of the good og Trust Us

Præsident Barack Obama talte mandag eftermiddag til venstreorienterede (progressive!)bloggere i USA og opfordrede dem til at undlade at kritisere forslagene til sundhedsreform, som er på vej gennem kongressens to kamre.

Ezra Klein fra the Washington Post har ikke inviteret, men lyttede med og har beskrevet det. Klein mener, at Obama afslørede administrationens strategi for at få reformen i land. Den vil lade to forskellige forslag blive vedtaget i kongressen. Herefter afholdes en konference for lukkede døre, hvor forslagene afstemmes. Det er formentlig her, at præsidenten vil forsøge at gøre sin indflydelse gældende. Klein konkluderer, at præsidenten har to budskab til bloggere og resten af amerika: Don't make the best the enemy of the good og Trust Us.

Bloggere er, som ovenstående viser, blevet en afgørende faktor i det politiske spil i USA. Når det gælder blogs om sundhedsreformen, så har Kaiser Health News en såkaldt Blog Watch, som følger de toneangivende blogs på begge sider i debatten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar